QUI SOM?

El club Diafragma arrenca l’any 1974 a conseqüència de l’escissió en l’altra associació fotogràfica existent a Vilafranca, l’Agrupació Fotogràfica. Aquesta fundada en 1954 i secció casalista veu com una part dels seus membres marxen per desavinences, creant un club privat en seu social al carrer Pere Alegret.

Al llarg de la història totes dues entitats fotogràfiques amb els seus alts i baixos van veure com als anys 90 decreixia significativament els seus associats i per conseqüència les seves activitats veient per tant perillar la seva continuïtat.

Aquesta circumstància i després de dues dècades de la seva separació, el Club Diafragma i l’Agrupació Fotogràfica decideixen fusionar-se per crear l’Agrupació Fotogràfica Diafragma Vilafranca, integrant-se dins l’estructura de la Societat “La Principal” del Casal.

Aquesta fórmula durà fins al 2016 on el Club Diafragma pren la iniciativa de deixar de ser secció casalista i ubicar-se en unes altres instal·lacions. Davant aquesta perspectiva el Casal veu també la necessitat de renovar la relació amb el nostre Club amb uns acords de bilateralitat entre dues entitats, en què es veu per damunt de tot que s’ha de continuar treballant plegats amb sinergies noves i amb visió de benefici mutu.

Salutacions Cordials de la Junta
Club Diafragma Vilafranca

© 2019/20   Club Diafragma Vilafranca

Rambla Nostra Senyora, 35-37

08720 Vilafranca del Penedès

Alt Penedès (Barcelona)

Developed by Jose Paredes

  • Facebook
  • Twitter
  • Icono social Flickr
  • Instagram Social Icon

Visites a la web

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now